Over ons

Al meer dan 45 jaar een specialist in bedrijfswagens

Al ruim 45 jaar is Car Discount B.V. de specialist in de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte bedrijfwagens. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over een grote expertise en weten we onze klanten altijd goed van dienst te zijn. Bovendien bieden wij een zeer ruime voorraad bedrijfswagens tegen een goede prijs/kwaliteit-verhouding.

Car Discount B.V. is al meer dan 45 jaar een begrip aan de Haagweg in Monster (rand van Den Haag). U komt bij ons terecht in een echt familiebedrijf waar goede service nog altijd bovenaan staat.

Ons bedrijf is RDW-erkend.

Bedrijfswagen onderdelen

Naast bedrijfwagens kunt u bij Car Discount B.V. ook terecht voor onderdelen (car parts). Car Discount B.V. heeft een groot assortiment van gebruikte onderdelen en gaat bovendien graag voor u op zoek. Bent u dus op zoek naar een los onderdeel (dit kan alles zijn wat met uw bedrijfswagen te maken heeft), maak dan gebruik van het formulier voor de aanvraag van bedrijfswagen onderdelen. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Export all allround the world

Car Discount B.V. is bovendien een betrouwbare partner voor verschepingen van uw bedrijfswagen naar het buitenland.

vweWij zijn VWE partner voor al uw export-documentatie, zoals het 15-daagse kenteken, douane-documenten, etc.